Długie papryki faszerowane ricottą

Długie papryki faszerowane ricottą

Długie papryki faszerowane ricottą

Aparat w naprawie , na szczęście zanim odmówił współpracy, zrobił jeszcze nieco zdjęć :)Szybka do zrobienia i smaczna przekąska.przepis znaleziony kiedyś na stronie BBC Bood Foodskładniki4 długie papryki, przekrojone wzdłuż, oczyszczone z nasion1 łyżka oliwy z oliwek, oraz dodatkowo do spryskania2  opakowania mozzarelli (po125g), podzielona na małe kawałki2 łyżki czarnych oliwek, bez pestek, pokrojone1 łyżka oregano2 ząbki czosnku, rozgniecioneprzygotowaniePiekarnik rozgrzać do 220 st.C.Papryki po p... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Stare Gary

Warto przeczytać

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.