Pasta kanapkowa a tym razem z makreli. Bardzo smaczna, delikatna pasta, która posmakuje każdemu ! Ten przepis jak i inne można znaleźć w lewym bocznym pasku! Pasta z makreli Nasza pasta, idealnie kremowa. Składniki : 1 duża makrela sól oraz pieprz 5-6 jajek 5-6 ogórków kiszonych 2 średniej wielkości cebule czerwone 2-3 łyżki majonezu Przygotowanie: Makrele obieramy starając się wybrać wszystkie ości. Jajka ugotowane i ostudzone obier... czytaj dalej...
Witam, od kilku lat aktywnie spędzam czas w kuchni a dokładniej mówiąc gotuję. Nie jestem jakimś super ekstra kucharzem, ale wraz z moją narzeczoną lubimy eksperymentować w kuchni. Wydaję się nam, że wychodzi nam to bardzo dobrze, być może się wydaje ale nam bardzo smakuje i znajomym, których częstujemy naszymi potrawami. Staramy się z dziewczyną gotować bardzo proste i nie trudne do wykonania potrawy a zarazem pyszne i przede wszystkim zdrowe. Postanowiliśmy od pewnego czasu, że będziemy sobie zapisywać nasze przepisy, gdyż metodą prób i błędów doszliśmy do idealnych proporcji i połączeń składników. Mamy już kilka bardzo ciekawych przepisów, i chcemy się podzielić nimi z wami. Opisy przygotowania potraw staramy się tworzyć na tak zwany chłopski rozum aby nie byłą wątpliwości podczas przygotowania danego dania. Zachęcam do spróbowania, któregoś z naszych przepisów, do komentowania, dzielenia się opiniami. Zapraszamy i życzmy smacznego !!!