Przepis na : obiad
Jedno z prostszych dań ze szparagi, ale za to bardzo smaczne. Danie, które zrobicie bardzo szybko i na jednej blaszce. Idealne na obiad, lunch czy kolację. Sezon na szparagi pomału się kończy, więc korzystajcie póki można! SKŁADNIKI: - pęczek szparagów - oliwa z oliwek - syrop z agawy - sól morska - kiść pomidorków koktajlowych - krewetki mrożone - otarta skórka z cytryny Szparagi obieramy, odcinamy końcówki, szparagi polewamy oliwą i syropem z agawy. Krewetki skrapiamy oliwą i sokiem z cytryny układamy na... czytaj dalej...
Zapraszam na bloga- http://smykwkuchni.blogspot.com/
kocham odkrywać nowe smaki, łączyć to co wydaje sie nie do połączenia, lubię smak słodko- kwaśny, połączenie oliwy z oliwek i octu balsamicznego z ciepłą bagietką, gotowanie ma sens tylko dla kogoś, a posiłek zawsze smakuje lepiej we dwoje...przy świecy ;-)