Przepis na : śniadanie
Pyszna i naturalna latte przygotowana na klasycznej kawie Inka i mleku migdałowym, które możecie wykonać samodzielnie w domu. Kawa ma gęstą i kremową piankę, mleko pięknie się pieni choć potrzeba troszkę więcej czasu na jego spienianie niż przy mleku krowim. Taką kawę możecie pić o dowolnej porze dnia, jest naturalna. Kawa Inka to zbożowa kawa uzyskana z esencji jęczmienia, żyta i cykorii. Ma harmonijną kompozycję i łagodny smak. Co ciekawe jest tez źródłem błonnika a jedna porcja dostarcza zaledwie 14 kcal.... czytaj dalej...
Zapraszam na bloga- http://smykwkuchni.blogspot.com/
kocham odkrywać nowe smaki, łączyć to co wydaje sie nie do połączenia, lubię smak słodko- kwaśny, połączenie oliwy z oliwek i octu balsamicznego z ciepłą bagietką, gotowanie ma sens tylko dla kogoś, a posiłek zawsze smakuje lepiej we dwoje...przy świecy ;-)