Przepis na : obiad
Dzisiaj ultra krótki post i przepis, ale zauważyłam, że wiele osób jest bardzo monotematycznych jeśli chodzi o wybór mięs dietetycznych. Większość niestety sięga po kurczaka, na tym blogu pisałam już to kilkadziesiąt razy, że jakość kurczaków w Polsce jest tragiczna, jest to mięso zazwyczaj hodowane przez 8-10 tygodni, w obryzdliwych i skrajnych warunkach, często ptakom gniją w odchodach łapy. Jeśli już decydujesz się na kurczaka, to tylko na prawdę ze sprawdzonego źródła, kurczaka bez chowu na antybiotykach i ... czytaj dalej...
Zapraszam na bloga- http://smykwkuchni.blogspot.com/
kocham odkrywać nowe smaki, łączyć to co wydaje sie nie do połączenia, lubię smak słodko- kwaśny, połączenie oliwy z oliwek i octu balsamicznego z ciepłą bagietką, gotowanie ma sens tylko dla kogoś, a posiłek zawsze smakuje lepiej we dwoje...przy świecy ;-)