Przepis na : obiad
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na fasolkę szparagową w słoiku. Przepis trochę zmodyfikowałam i fasolka jest jeszcze lepsza. Lekko pikantna, lekko słodkawa w sam raz do obiadu! Koniecznie zróbcie sobie kilka słoików na zimę. Przetwory domowe w słoikach to coś co zima lubimy chyba najbardziej. Sprawdzają się też idealnie jako dodatek do obiadu, wtedy kiedy w domu nie ma z czego zrobić surówki do obiadu. PRZEPIS NA KONSERWOWĄ FASOLKĘ: ZALEWA: - 5 szklanek wody - 170 ml octu - 1 szklanka cukru (+ 2... czytaj dalej...
Zapraszam na bloga- http://smykwkuchni.blogspot.com/
kocham odkrywać nowe smaki, łączyć to co wydaje sie nie do połączenia, lubię smak słodko- kwaśny, połączenie oliwy z oliwek i octu balsamicznego z ciepłą bagietką, gotowanie ma sens tylko dla kogoś, a posiłek zawsze smakuje lepiej we dwoje...przy świecy ;-)