Przepis na : śniadanie
Wreszcie się nauczyłam! ;-))) Takie trójwarstwowe latte możecie zrobić sami, jest to bardzo proste. W pierwszej kolejności musicie bardzo dobrze spienić mleko. Trzy sposoby na spienienie mleka: - dyszą od ekspresu - takim małym spieniaczem do kupienia w każdym markecie około 20zł - w dzbanku do spieniania mleka no i podam czwarty sposób ekstremalny;-), mleko o temp około 60 stopni (czyli takie kiedy w kubku zaczyna Cię już delikatnie parzyć w łapkę ), wlewasz do butelki i trzęsiesz z cały... czytaj dalej...
Zapraszam na bloga- http://smykwkuchni.blogspot.com/
kocham odkrywać nowe smaki, łączyć to co wydaje sie nie do połączenia, lubię smak słodko- kwaśny, połączenie oliwy z oliwek i octu balsamicznego z ciepłą bagietką, gotowanie ma sens tylko dla kogoś, a posiłek zawsze smakuje lepiej we dwoje...przy świecy ;-)