Waniliowo – migdałowa Panna Cotta z kaszy manny skąpana w malinowym sosie

Waniliowo – migdałowa Panna Cotta z kaszy manny skąpana w malinowym sosie

Waniliowo – migdałowa Panna Cotta z kaszy manny skąpana w malinowym sosie

Przepis na : deser

Nieco inny sposób na ten cudowny deser :) tak to za mną chodziło od dłuższego czasu, aż wczoraj dałam upust emocjom, zaczęłam mieszać i mieszać i wyszedł piękny deserek :) w takiej postaci raczej nie znajdziecie go w żadnej książce, bo sama nie wiem skąd mi się w głowie pomysł na Panna Cotta z migdałami i w dodatku z kaszy manny wziął :) polecam wypróbowanie :) Ta porcja wystarcza spokojnie dla 3-4 osób, a malinki można zastąpić innymi owocami, sosami lub przecierami :) Składniki: 350ml śmietany kremówki (30%... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smakowy Raj

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.