Przepis na : śniadanie
Taka pasta świetnie smakuje z różnego rodzaju mięsem lub wędlinami. Dobrze sprawdzi się na kanapki z dodatkiem świeżych warzyw. A jej przygotowanie zajmie dosłownie kilka chwil. 10 jajek na twardo 2-3 łyżki chrzanu ze słoiczka 1-2 łyżki majonezu sól pęczek szczypiorku Jajka zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Dodać chrzan, szczypiorek i majonez. Posolić do smaku i wymieszać. Schłodzić przez godzinę aby smaki się przegryzły. czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...