Niezwykle puszyste, wilgotne i delikatne ciasto, które przygotujecie dosłownie w kilka chwil. Gdy jest jeszcze ciepłe, ma przyjemnie chrupiącą skórkę i jest lekkie jak chmurka :) Przechowujcie w szczelnym pojemniku, długo zachowa świeżość. Pamiętajcie, że składniki muszą być w temperaturze pokojowej, w przeciwnym wypadku może wyjść zakalec ;) 200 g masła 1 szkl cukru 3 jajka 165 g gęstego jogurtu naturalnego 260 g mąki pszennej + 2 łyżki 2 łyżeczki proszku do pieczenia szczypta soli 4 łodygi rab... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...