Krokiety z kapustą i pieczarkami

Krokiety z kapustą i pieczarkami

Krokiety z kapustą i pieczarkami

Krokiety z kapustą i pieczarkami   Składniki: Ciasto naleśnikowe: 2 szkl. mąki 2 szkl. wody 2 jajka 1 łyżka oleju Farsz:  0,5kg kapusty kiszonej 0,5 kg pieczarek 2 małe cebule sól, pieprz, majeranek Dodatkowo: 1 jajko  bułka tarta olej Sposób wykonania: Wszystkie składniki na ciasto naleśnikowe mieszamy i odstawiamy na około 30 min.  W międzyczasie robimy farsz. Cebule kroimy w kostkę i podsmażamy na odrobinie oleju. Pieczarki obieramy i kroimy w plasterki, dorzucamy do cebuli i wszystko raze... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smaki Natalii

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.