Udka kurczaka w rozmarynie (z pieczarkami i pomidorkami koktajlowymi)

Udka kurczaka w rozmarynie (z pieczarkami i pomidorkami koktajlowymi)

Udka kurczaka w rozmarynie (z pieczarkami i pomidorkami koktajlowymi)

Przepis na : obiad

Uwielbiam zapach rozmarynu. Dodany do pieczonego mięsa uwalnia niesamowity aromat (choć wizualnie nie jest już zbyt atrakcyjny;) ). U mnie na obiadek tym razem udka pieczone w rękawie, z dodatkiem pieczarek i pomidorków koktajlowych. Kiedyś nie lubiłam pomidorów na ciepło, ale teraz zajadam się takimi ze smakiem. 6-7 udek kurczaka 4-5 łyżek oleju 2 ząbki czosnku kilka gałązek rozmarynu około 250 g małych pieczarek 1 cebula kilka pomidorków koktajlowych mielona słodka papryka sól, pieprz W miseczce mieszamy... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smaki Na Talerzu

Warto przeczytać

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.