Przepis na : obiad
Piersi kurczaka z serem cheddar pieczone na szpinakowo-pieczarkowym sosie. Sos mnie zachwycił. Mięso wyszło fajne, aczkolwiek to po prostu pieczona pierś kurczaka z serem. Grunt, to nie przesuszyć mięsa (ja sprawdzam termometrem kuchennym. Miałam 2 malutkie piersi i jedną większą, te mniejsze wyjęłam 5 minut wcześniej, bo duża jeszcze nie była gotowa, a nie chciałam, by małe się przesuszyły). Szpinak w trakcie pieczenia traci kolor i robi się znacznie ciemniejszy, co nie wygląda spektakularnie, za to smakuje wyborn... czytaj dalej...
Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...