Pieczeń drobiowa „Gyros”

Pieczeń drobiowa „Gyros”

Pieczeń drobiowa „Gyros”

Przepis na : obiad

Pieczeń drobiowa z przyprawą do gyrosa. Z papryką, kukurydzą, cebulą i ogórkiem konserwowym. Mojej rodzince bardzo ona smakowała, mnie zabrakło jakiegoś sosu. około 700 g mielonego mięsa drobiowego (polecam pół na pół z piersi i udek bez skóry i kości) przyprawa do gyrosa 1 jajko kajzerka mleko do namoczenia kajzerki 1 czerwona papryka 1 mała cebula 2-3 ogórki konserwowe 2-3 łyżki kukurydzy konserwowej granulowany czosnek sól, pieprz Pozbawioną gniazda nasiennego paprykę kroimy w kostkę. Podsmażamy, do zeszkleni... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smaki Na Talerzu

Warto przeczytać

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.