Kuchnia molekularna – z czym to się je?
Kuchnia molekularna – z czym to się je?
Kuchnia molekularna – z czym to się je? Jeśli wydaje nam się, że o gastronomii, gotowaniu i smakach wiemy już niemal wszystko, to znak, że nie mieliśmy okazji poznać kuchni molekularnej. Zjawiska fizyczne i chemiczne znajdują tutaj swoje odzwierciedlenie, ale w niezwykle smaczny, ciekawy i wręcz widowiskowy sposób. W Polsce kuchnia molekularna jest jeszcze słabo znana, ale ci, którzy mieli okazję w niej zasmakować, są głodni kolejnych porcji, nie tylko wiedzy. Co warto wiedzieć o tym sposobie przyrządzania dań? ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Smaki Na Talerzu
Autor
SmakiNaTalerzu
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
obiad, dietetycznie, przystawki, mielone, kolacja, galaretka, dietetyczne , dania dietetyczne, dania mięsne, dietetyczny obiad
Inne przepisy z Smaki Na Talerzu
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję