Prosty, a jakże smaczny sposób na faszerowane jajka. Farsz z dodatkiem szynki, oprócz pieczarkowego, jest jednym z moich ulubionych. Jajka faszerowane szynką to smaczna propozycja na Wielkanoc lub pomysł na przystawkę na rodzinne uroczystości. Ich przygotowanie nie zajmuje dużo czasu, a do przygotowania potrzebne będzie tylko kilka ogólnie dostępnych składników. Jestem pewna, że i Wam będą one smakować. 6 jajek 100 g szynki 1-2 łyżki majonezu kieleckiego 1 łyżka ketchupu sól, pieprz szczypiorek lub zielona część ceb... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Na każdej imprezie nie może zabraknąć dobrych drinków i smacznego jedzenia. Oczywiście najlepsze są szybkie przekąski, potocznie nazywane finger foods, jednak nie może też zabraknąć sałatek.
Czytaj dalej...