Beziki

Beziki

Beziki

Ekspertem od bezy na pewno nie jestem, aczkolwiek kiedyś wychodziła mi ona bez zarzutu. Od kiedy jednak, już jakiś czas temu, wymieniliśmy piekarnik, nie udało mi się upiec pięknych, jasnych bez. Zawsze okazywało się, że temperatura jest zbyt wysoka. Beziki były smaczne, ale …. wizualnie wychodziły beżowe, a nie o to chodziło. Mój stary „nowy” piekarnik dość mocno się nagrzewa, więc w końcu spróbowałam temperaturę ze 110 stopni obniżyć do 90. Musiałam co prawda nieco wydłużyć przy tym czas sus... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smaki Na Talerzu

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję