MUS Z MANGO, KOKOSEM I BEZĄ

MUS Z MANGO, KOKOSEM I BEZĄ

MUS Z MANGO, KOKOSEM I BEZĄ

Przepis na : deser

  Tym razem proponuję Wam oryginalny deser z owocem mango i kokosem, z nutą limonki. Przygotowanie : 1 godz10 Chłodzenie : 3 godz. Porcja dla 4 osób  : ● 2 owoce mango ● 40 cl śmietanki kokosowej ● 60 g wiórków kokosowych ● 4 białka jajek ● 2 limonki ● 25 g cukru ● 105 g cukru pudru ● 2 torebki cukru waniliowego ● 2 duże listki żelatyny Przygotowanie  : Przygotuj mus ze śmietanki kokosowej  : Podgrzej śmietankę kokosową na wolnym ogniu. Zamocz listki żelatyny w zimnej wodzie na około 10 minu... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smaki Francji współczesna kuchnia francuska

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.