MILLEFEUILLE Z BURACZKÓW I QUINOA Z KARMELIZOWANYMI SZALOTKAMI

MILLEFEUILLE Z BURACZKÓW I QUINOA Z KARMELIZOWANYMI SZALOTKAMI

MILLEFEUILLE Z BURACZKÓW I QUINOA Z KARMELIZOWANYMI SZALOTKAMI

Buraczków nie może zabraknąć na świątecznym stole, ale możemy je podać nieco inaczej. Przystawka z buraczków w wersji „millefeuille” z dodatkiem dyni hokkaido i komosy ryżowej z karmelizowanymi szalotkami, rozmarynem i estragonem jest nie tylko zdrowa i smaczna, ale również ładnie się prezentuje, zwłaszcza podana na wyjątkowo eleganckich talerzach firmy Ambition . Taka przystawka może z powodzeniem zagościć na świąteczno-noworocznym stole, zachęcam do jej przygotowania. Z pewnością przypadnie do gustu wszystk... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smaki Francji współczesna kuchnia francuska

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.