Na letni stół proponuję Wam dziś keks z cukinią, serkiem feta, miętą, szczypiorkiem i dodatkiem skórki otartej z cytryny. Podajemy go na zimno, jest zatem idealnym warzywnym dodatkiem lub daniem na upalne lato. Przygotowanie : 30 min. Pieczenie : 35 min. Chłodzenie : 1 godz. 30 Porcja dla 6 osób: ● 2 średnie cukinie ● 1 pęczek szczypiorku ● kilka gałązek mięty ● 2 duże jajka ● 100 g serka feta ● 30 cl mleka pełnotłustego ● 50 g mąki T 45 ● skórka otarta z 1 cytryny bio* ● 1 łyżeczka mielonego... czytaj dalej...
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...