
Przepis na : kolacja
Dziś podaję wam przepis na prosty keks z cukinią i fetą, z dodatkiem rozmarynu i szczypiorku, który można podać na obiad lub kolację, a latem jako dodatek do grilla, jak również zabrać na piknik. Przygotowanie : 30 min. Gotowanie : 35 min. Chłodzenie : 1 godz. 30 Porcja dla 6 osób: ● 2 cukinie ● 1 pęczek drobnego szczypiorku ● 4 gałązki rozmarynu + 3 gałązki do dekoracji ● 2 jajka ● 100 g fety ● 30 cl mleka pełnotłustego ● 50 g mąki pszennej ● skórka otarta z 1 cytryny bio ● łyże... czytaj dalej...

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...
Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...
Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...