CRÈME BRULÉE Z POMIDOREM, PAPRYKĄ I FENKUŁEM

CRÈME BRULÉE Z POMIDOREM, PAPRYKĄ I FENKUŁEM

CRÈME BRULÉE Z POMIDOREM, PAPRYKĄ I FENKUŁEM

 Ta crème brûlée w wersji wytrawnej, z udziałem papryki, kopru włoskiego i pomidora może stanowić efektowną i smaczną przystawkę lub dodatek warzywny do dania głównego. Może być pomysłem na stół świąteczny lub sylwestrowy. Życzę Wam cudownych, ciepłych, rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia.  Przygotowanie :15 min. Pieczenie : 40 min. Porcja dla 4 osób : ● 2 czerwone papryki ● 1 koper włoski ● 2 gałązki tymianku ● 1 duży pomidor ● 2 łyżki oliwy z oliwek ● 50 cl śmietany kremówki ● 15 cl mleka ● 8 żółt... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smaki Francji współczesna kuchnia francuska

Warto przeczytać

Niskokaloryczna dieta hiszpańska

Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.

Czytaj dalej...

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Odmładzająca dieta Hausera

Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.