Ta crème brûlée w wersji wytrawnej, z udziałem papryki, kopru włoskiego i pomidora może stanowić efektowną i smaczną przystawkę lub dodatek warzywny do dania głównego. Może być pomysłem na stół świąteczny lub sylwestrowy. Życzę Wam cudownych, ciepłych, rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia. Przygotowanie :15 min. Pieczenie : 40 min. Porcja dla 4 osób : ● 2 czerwone papryki ● 1 koper włoski ● 2 gałązki tymianku ● 1 duży pomidor ● 2 łyżki oliwy z oliwek ● 50 cl śmietany kremówki ● 15 cl mleka ● 8 żółt... czytaj dalej...
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...