CARPACCIO Z TRUSKAWEK I FENKUŁÓW

CARPACCIO Z TRUSKAWEK I FENKUŁÓW

CARPACCIO Z TRUSKAWEK I FENKUŁÓW

Sezon truskawkowy w pełni. Najczęściej rozkoszujemy się ich smakiem podając je na słodko, dlatego dla odmiany chciałabym Wam zaproponować orzeźwiająca przystawkę z truskawkami i koprem włoskim, która według mnie stanowi bardzo subtelną i oryginalną kompozycję smakową, do której spróbowania gorąco Was namawiam.   Przygotowanie : 15 min Chłodzenie: 1godz.   Dla 4 osób ● 250 g truskawek ● 2 fenkuły (kopry włoskie) ● Sok z 1-ej pomarańczy ● 10 cl oliwy z oliwek ● 2 gałązki koperku ● Sól, pieprz &nb... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smaki Francji współczesna kuchnia francuska

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.