BLINY Z PASTĄ Z SZYJEK RAKOWYCH

BLINY Z PASTĄ Z SZYJEK RAKOWYCH

BLINY Z PASTĄ Z SZYJEK RAKOWYCH

  Ta przystawka to świetny pomysł na sylwestrowy stół, pasta z szyjek rakowych z dodatkiem selera naciowego, serka śmietankowego i papryczki chili jest naprawdę rewelacyjna w smaku. Podałam ją już kilka razy swoim gościom i wszystkim zdecydowanie przypadła do gustu. Możecie ją podać na gotowych blinach, bądź też na tostach chlebowych. Przygotowanie : 30 minut Leżakowanie : 1 godz. Porcja dla około 6 osób  : Farsz z szyjek rakowych  : ● 250 g szyjek rakowych ● 250g serka śmietankowego (typu Phi... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smaki Francji współczesna kuchnia francuska

Warto przeczytać

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.