Suflet warzywny ze szpinakiem po polsku

Suflet warzywny ze szpinakiem po polsku

Suflet warzywny ze szpinakiem po polsku

Świetne danie na lekką kolację na ciepło. Takie suflety można wymyślać na wiele sposobów. W moim wykonaniu to już druga wersja i na pewno nie ostatnia.  Polecam. 1/3 opakowania rozdrobnionego mrożonego szpinaku 3 jajka 1 szklanka mleka ½ łyżki mąki 3 ząbki czosnku 60 g kiełbasy polskiej długo dojrzewającej Marchewka z groszkiem ( opakowanie kartonik 228 g po odcieku ) Sól 2 plasterki sera typu gouda Odrobina oleju Wykonanie: Mleko wlewamy do garnka, niewielką ilość odlewamy do rozprowadzenia mąki. Podgrzewamy i w... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smaki Ewy

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.