Roladki z mięsa mielonego faszerowane papryką - zapiekane w pomidorowej passacie
Roladki z mięsa mielonego faszerowane papryką - zapiekane w pomidorowej passacie
Jakiś czas temu prezentowałam roladki z mięsa mielonego – bardzo wdzięczny produkt. Dzisiaj przedstawiam kolejną wersję tego dania. Wymaga trochę pracy, ale warto. Składniki: Mięso mielone wołowo – wieprzowe Mix papryk Passata ( przecier pomidorowy ) Sól Pieprz cukier Czosnek Olej Mąka Wykonanie: Mięso mielone przyprawiamy sol... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Smaki Ewy
Autor
Ewa Górska
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
mielone, papryka, mięso mielone, mięso, roladki, kotlet, kotlety, zupa pomidorowa, do pracy, dania mięsne, kotlety mielone
Inne przepisy z Smaki Ewy
Dodaj komentarz