Górka cielęca duszona w sosie śmietanowym
Górka cielęca duszona w sosie śmietanowym
Wcześniej pisałam, że cielęcinę kupuję bardzo rzadko ( głównie dlatego, że nie jest ona zbyt często dostępna, no i jest droga ). Ale jak gdzieś mi się trafi to korzystam z tego. I dzięki temu dzisiaj przedstawiam cielęcinę w sosie śmietanowym. Składniki: Górka cielęca Sól Vegeta Pietruszka z czosnkiem ( suszone ) Masło klarowane Olej woda 300 ml śmietany Wykonanie: Cielęcinę przyprawiamy solą, vegetą i suszoną pietruszką z czosnkiem. Lekko zwilżamy olejem. Pozostawiamy w lodówce na kilka godzin do zamarynowan... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Smaki Ewy
Autor
Ewa Górska
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
sosy, mięso, dania mięsne, mięso duszone, sos mięsny
Inne przepisy z Smaki Ewy
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję