Pasta z awokado, wędzonego łososia i koperku

Pasta z awokado, wędzonego łososia  i koperku

Pasta z awokado, wędzonego łososia i koperku

Kolejna propozycja na kolorową pastę z awokado. Tym razem awokado z wędzonym łososiem i koperkiem. Prosto, zdrowo i aromatycznie. Składniki: bardzo dojrzałe awokado 2 łyżeczki soku z cytryny 150 g wędzonego łososia 1 czubata łyżeczka siekanego koperku (świeżego lub mrożonego) pieprz sól do smaku listki bazylii do ozdoby Wykonanie:  Awokado obieramy ze skórki, przekładamy do miseczki, dodajemy sok z cytryny i dokładnie rozgniatamy widelcem. Łososia kroimy na małe kawałki i dodajemy do awokado. Dodajemy ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smak mojego domu

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.