Lekkie ciasto biszkoptowe z rabarbarem i gorzką czekoladą. Ciasto beztłuszczowe jest tylko gorzka czekolada. rabarbar 250 g mąka pszenna 113 g 3 jajka drobny cukier 125 g 2 łyżki posiekanej gorzkiej czekolady szczypta proszku do pieczenia ( proszek ze względu na czekoladę ) Tortownica 20 cm, spód można wyłożyć papierem do pieczenia. Rabarbar kroimy w drobną kostkę i układamy na spód tortownicy. Całe jajka ucieramy z cukrem do białości. Mąkę mieszamy z proszkiem. Do ubitych jaj przesi... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...