Żeberka duszone w kapuście z grzybami

Żeberka duszone w kapuście z grzybami

Żeberka duszone w kapuście z grzybami

Dawno nie kupowałam wieprzowych żeberek chociaż bardzo je lubię. Niestety, jakoś nie mogłam natrafić na ładne i chude kawałki a tylko takie warto przygotować. Wczoraj jednak wypatrzyłam piękny, gruby pasek i szkoda by było zostawić go w sklepie. Już płacąc za zakupy wiedziałam, że żeberka będą się dusiły z pysznymi dodatkami :)  ROZWIŃ I CZYTAJ DALEJ czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smaczna Pyza

Autor

SmacznaPyzaSmacznaPyza

Lubię gotować, ale nie sterczeć godzinami przy garach. Moja kuchnia to dania domowe, smaczne i apetyczne. Poza gotowaniem interesuję się wszystkim co dotyczy grzybów.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

duszone, żeberka, grzyby, kapustą, mięso, mięso duszone

Inne przepisy z Smaczna Pyza

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
pollyzeczki, 27 lutego 2013 19:10:13

pycha!!! z kapustą podwójna pycha!!

Iza Kulińska, 27 lutego 2013 20:02:13

oj tak, z kapustą i grzybami było pysznie

Justyna Bąk, 27 lutego 2013 21:20:40

uwielbiam takie żeberka:)

Sylwia Pisulska, 21 marca 2013 23:32:41

Czym można zastąpić kaczy smalec?

Iza Kulińska, 24 marca 2013 21:04:34

w tym wypadku jak najbardziej zwykłym wieprzowym a jeśli go nie używasz to olejem roślinnym do smażenia :)

Sylwia Pisulska, 28 marca 2013 13:46:31

Bardzo dziękuję :)