Jeszcze dziś pozostanę w klimacie maggi bo ta płynna przyprawa świetnie nadaje się do marynat - do mięs, warzyw czy nawet owoców, które potem możemy upiec na grillu czy w piekarniku. Niech Was nie dziwi połączenie tego co nadziałam na szpadki - to wypróbowany zestaw, słodkawy i jednocześnie pikantny, bardzo smakowity. ROZWIŃ I CZYTAJ DALEJ czytaj dalej...
Lubię gotować, ale nie sterczeć godzinami przy garach. Moja kuchnia to dania domowe, smaczne i apetyczne. Poza gotowaniem interesuję się wszystkim co dotyczy grzybów.
oj tam, kiełbasę wybrać chudą, ananas ponoć ma właściwości odchudzające a pieczarki to też mało kalorii
Pani taka propagatorka zdrowego odżywiania, krytykuje wszystkich za kostki rosołowe i Kucharka, a używa maggi. Nie czytała Pani etykiety, że to sama chemia?? No ale dla nagrody zrobi się wiele, zje się nawet truciznę...
a gdzie ja twierdziłam, że kostki, kucharki i inne tego rodzaju rzeczy to samo zło ? niektórzy po prostu ich nadużywają, waląc bez umiaru do wszystkiego i nie umiejąc bez nich niczego przygotować. Wszystko jest dla ludzi, ale dla myślących ludzi. To są ułatwienia dzisiejszych czasów i nie ma co demonizować ich szkodliwego wpływu - po prostu stosować awaryjnie a nie jako podstawę dań. A krytykują gdziekolwiek mam odwagę podpisać się własnym imieniem czy nickiem :)
no niestety krytykuje Pani na pewnym portalu... a nicka swojego nie podam ponieważ nie mam ochoty na ataki Pani i jeszcze jednej osoby, z którą to lubicie się powyżywać na innych
krytykuję tam gdzie użycie tych produktów jest bez sensu i nadużywane - przegladając przepisy na tym portalu widać, że niektórzy dodają kostki czy kucharki do wszystkiego co jest zwykłą głupotą. A nie podpisywanie się pod własną wypowiedzią jest zwykłym tchórzostwem - nic nie wartym dnem