Gulasz z policzków wołowych, z ciecierzycą, z wolnowaru

Gulasz z policzków wołowych, z ciecierzycą, z wolnowaru

Gulasz z policzków wołowych, z ciecierzycą, z wolnowaru

Policzki wołowe polecam od dawna. To niedoceniany kawałek mięsa, z którego można przyrządzić cudowny, nieco kleisty, gulasz. My bardzo je lubimy. Dobrze przyrządzone policzki rozpływają się w ustach i są przepyszne! Jeśli jeszcze ich nie próbowaliście to koniecznie zapytajcie o nie w sklepie mięsnym, u rzeźnika, i przyrządźcie sobie w domu, bo warto. ROZWIŃ I CZYTAJ DALEJ czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smaczna Pyza

Autor

SmacznaPyzaSmacznaPyza

Lubię gotować, ale nie sterczeć godzinami przy garach. Moja kuchnia to dania domowe, smaczne i apetyczne. Poza gotowaniem interesuję się wszystkim co dotyczy grzybów.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

gulasz, mięso, wołowina, gulasz wołowy

Inne przepisy z Smaczna Pyza

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.