Uwielbiam białą rzodkiew. Jak tylko uda mi się ją kupić robię z niej najróżniejsze surówki, sałatki, kanapki lub po prostu jem ją od tak. Dziś chciałabym Wam polecić surówkę obiadową z białej rzodkiewki. Dzięki dodatkowi jabłka nie jest ona zbyt ostra i smakuje nawet dzieciom. Spróbujcie. Ja swoją podałam w towarzystwie rybnych paluszków. To był naprawdę dobry obiad. Składniki: (dla 2 porcje) 1 biała rzodkiewka (około 300 g przed obraniem) 1 średnia marchewka 1 cm pora 1 jabłko 1 łyżka majonezu Folwark 3 łyż... czytaj dalej...
Wkładając serce w potrawy otrzymujemy w zamian radość najbliższych. A nie ma nic piękniejszego niż uśmiech tych, których kochamy. Zwłaszcza tych najmniejszych domowników!
"Słodkie okruszki...bo tylko tyle zostaje, jeśli wkładamy serce w to co przyrządzamy"