Dziś powracam smakowo do dziecinnych lat. Na śniadanie polecam, jakże znaną i sycącą kaszkę kukurydzianą w nowej, urozmaiconej odsłonie. Smacznie, prosto, zdrowo i niebanalnie - zapraszam. ... bo to co znane nie zawsze musi być nudne Składniki: 3/4 szklanki kaszki kukurydzianej 1 1/2 szklanki mleka opcjonalnie 1/2 łyżeczki miodu kilka truskawek 3-4 migdały Przygotowanie: Migdały rozdrabniamy. Do garnuszka z grubszym dnem wlewamy mleko, zagotowujemy. Dodajemy rozdrobnione migdały. Zmniejszamy płomień i wsypu... czytaj dalej...
Wkładając serce w potrawy otrzymujemy w zamian radość najbliższych. A nie ma nic piękniejszego niż uśmiech tych, których kochamy. Zwłaszcza tych najmniejszych domowników!
"Słodkie okruszki...bo tylko tyle zostaje, jeśli wkładamy serce w to co przyrządzamy"