Migdałowy sernik z czarnymi markizami

Migdałowy sernik z czarnymi markizami

Migdałowy sernik z czarnymi markizami

Dziś polecam Wam pyszny migdałowy sernik z czarnymi markizami . Delikatny migdałowy smak i aromat uzyskacie dzięki dodaniu do masy syropu barmańskiego o smaku Amaretto (bezalkoholowy). Dodatkowo sernik wzbogacony został dodatkiem czarnych mlecznych markizów, co sprawiło że zyskał również ciekawy wygląd. Polecam Wam do weekendowej kawy lub herbaty, a nawet na święta. Spróbujcie. Składniki: 500 g sera na sernik z wiaderka (nie wodnistego) 3 jajka M 1/2 szklanki cukru 100 g masła mała szczypta soli 5 łyżek syrop... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Słodkie okruszki

Warto przeczytać

Ciasto „Trzy Szklanki”. Każdy Kawałek Rozpływa Się W Ustach. Genialnie Prosty I Szybki Przepis.

Przepisów jest bardzo wiele, w każdym domu króluje inne ciasto. Chciałabym przedstawić wam przepis na ciasto, które bardzo często nazywa się Trzy szklanki. Ciasto jest bardzo proste i pyszne, a przepis prosty, nawet amator cukierniczy sobie z nim poradzi.

Czytaj dalej...

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Ciasta na Wielkanoc. Najlepsze przepisy!

Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.

Czytaj dalej...

Autor

Matleen

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

sernik, ciasto, sernik pieczony, kasza, sernik z wiaderka, boże narodzenie, wielkanoc, bez pieczenia, ciasto na boże narodzenie, ciasto bez pieczenia, ciasta bez pieczenia, łatwe ciasto, ciasta z masa, sernik bez pieczenia, szybkie ciasto, jajka na święta, sernik bez cukru, szybkie ciasto bez pieczenia

Inne przepisy z Słodkie okruszki

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.