Jajeczna pasta kanapkowa (na serkach topionych) z ogórkiem i rzodkiewką

Jajeczna pasta kanapkowa (na serkach topionych) z ogórkiem i rzodkiewką

Jajeczna pasta kanapkowa (na serkach topionych) z ogórkiem i rzodkiewką

Uwielbiam przygotowywać najróżniejsze pasty. Zresztą stali czytelnicy bloga już na pewno o tym wiedzą ;) Dziś zapraszam Was na jajeczną pastę kanapkową (na serkach topionych) z ogórkiem i rzodkiewką. Idealna na śniadanie lub kolację, spróbujcie. Składniki: 4 trójkąty śmietankowego serka topionego 4 jajka 2-3 rzodkiewki 3 małe ogórki (korniszonki) pieprz 1/2 płaskiej łyżeczki soli czosnkowej Skworcu Przygotowanie: Jajka gotujemy na twardo. Następnie obieramy, kroimy w kostkę i przekładamy do miseczki (najlepiej jes... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Słodkie okruszki

Autor

MagdalenaMagdalena

Wkładając serce w potrawy otrzymujemy w zamian radość najbliższych. A nie ma nic piękniejszego niż uśmiech tych, których kochamy. Zwłaszcza tych najmniejszych domowników!

"Słodkie okruszki...bo tylko tyle zostaje, jeśli wkładamy serce w to co przyrządzamy"

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ogórki, pasty, śniadania, pasta, śniadanie, pasta kanapkowa, kolacja, pieczywo, szybkie śniadanie, szybka kolacja

Inne przepisy z Słodkie okruszki

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.