Cytrynowa babka na samych białkach

Cytrynowa babka na samych białkach

Cytrynowa babka na samych białkach

Cytrynowa babka na samych białkach Cytrynowa babka na samych białkach to świetny dodatek do kawy lub herbaty. Prosta w przygotowaniu, słodka, po prostu pyszna. Ja swoje ciasto oprószyłam tylko cukrem pudrem, ale śmiało możecie je polać lukrem lub czekoladową polewą. Spróbujcie. Taka babka na białkach to świetny pomysł na deser. Cytrynowa babka na białkach – jak zrobić? Składniki: 8 białek średnich jaj (około 3/4 szklanki) /u mnie płynne białko/ sok z połowy większej cytryny (50 ml) opcjonalnie skórka st... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Słodkie okruszki

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Ciasta na Wielkanoc. Najlepsze przepisy!

Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.

Czytaj dalej...

Rewelacyjne zastosowania cytryny w kuchni

Mało osób zdaje sobie sprawę, że w wielu problemach kuchennych skuteczna może się okazać cytryna.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.