Pasta jajeczna z ogórkiem

Pasta jajeczna z ogórkiem

Pasta jajeczna z ogórkiem

Zapraszam na smaczną i chrupiącą dzięki ogórkom pastę jajeczną. Świetnie smakuje na świeżej bułeczce lub kromce chleba. Polecam Składniki: 3 jajka ugotowane na twardo 2 łyżki majonezu 4 średnie ogórki gruntowe szczypta soli i pieprzu Przygotowanie: Jajka obieramy, kroimy w kosteczkę i przekładamy do miseczki. Ogórki myjemy, odcinamy końcówki i kroimy w drobną kosteczkę oraz dokładamy do pokrojonych jajek. Przyprawiamy oraz dodajemy majonez i mieszamy. Gotową pastę przechowujemy w lodówce. Smacznego Przepis na 2 por... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu słodkie i nie tylko historie kulinarne

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję