Gofry z masłem orzechowym

Gofry z masłem orzechowym

Gofry z masłem orzechowym

Zapraszam na smaczne, lekko orzechowe gofry. Gofry wyszły chrupiące i ładnie przypieczone. Najlepiej smakują posypane cukrem pudrem lub z ulubionym dżemem oraz filiżanką herbaty. Idealne na śniadanie. Ja zrobiłam mało słodkie ale można dodać więcej cukru.Polecam Składniki: 3 łyżki masła orzechowego 2 jajka 1 łyżka cukru 2 szkl mleka 2 szkl mąki pszennej 1 łyżeczka proszku do pieczenia 1 łyżka oleju Przygotowanie: Do miski wkładamy masło orzechowe i wbijamy jajka. Miksujemy. Następnie dodajemy cukier, mleko, mąk... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu słodkie i nie tylko historie kulinarne

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.