Ciasto kruche z rabarbarem i odrobiną cukru pudru – czyli tak prosto, a tak pysznie. Doskonale kruche ciasto sprawdza się z każdymi owocami, ale rabarbar jest jakiś szczególny Składniki na ciasto: 1/2 kilograma mąki pszennej (tortowej lub 500) 220 g masła 4 żółtka (z białek możecie zrobić koszyczki bezowe ) 1 łyżka cukru pudru 1 łyżeczka cukru waniliowego 1 szczypta soli Dodatkowo: 500 g rabarbaru 2 łyżki cukru Z mąki, soli, cukru waniliowego, cukru pudru, żółtek i 200 g masła zagniatam ciasto do konsystencji mok... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...