CIECIORKA PO BRETOŃSKU

CIECIORKA PO BRETOŃSKU

CIECIORKA PO BRETOŃSKU

 Pyszne, szybkie i rozgrzewające danie - cieciorka zamiast fasoli to doskonały pomysł. SKŁADNIKI 1 puszka cieciorki, 1 cebula, 250 g cienkiej kiełbasy, 2 liście laurowe, 3 ziela angielskie, 3 ziarna pieprzu czarnego, ½ łyżeczki słodkiej papryki, ½ łyżeczki majeranku, 1 łyżka koncentratu pomidorowego, 1 płaska łyżka mąki pszennej, 2 łyżki oleju WYKONANIE Cieciorkę płuczemy, osączamy na sitku. Cebulę kroimy w piórka, podsmażamy na oleju, dodajemy kiełbasę pokrojoną w kostkę lub plastry, podsmażamy, dodaj... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu słodki bratek

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.