Przepis na to ciasto bardzo dobrze odwzorowuje smak popularnego batonika Bounty. Mocno kokosowe nadzienie oblane warstwą mlecznej czekolady. Ciasto jest bardzo łatwe, szybkie i nie wymaga pieczenia. Polecam! Czas przygotowania: 30 min + czas na studzenie masy i chłodzenie ciasta Składniki: (na blaszkę 21×21) 120 g herbatników oblanych z jednej strony czekoladą (np. Petitki) 80 g herbatników bez czekolady * Na tą wielkość blaszki zużyłam ok. 14 szt. herbatników z czekoladą i 14 szt. herbatników be... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Blog stworzony z pasji do pieczenia. tworzenia i eksperymentowania.