PIECZONE PIEROGI Z GRZYBAMI (ORKISZOWE)

PIECZONE PIEROGI Z GRZYBAMI (ORKISZOWE)

PIECZONE PIEROGI Z GRZYBAMI (ORKISZOWE)

Idealne zarówno w roli świątecznej potrawy (dodatku do czerwonego barszczu w Wigilię na przykład?), jak również jako np przekąska piknikowa Składniki (na ok 20 pierogów): ciasto: 3 dl mąki orkiszowej + do podsypania przy wałkowaniu 125g masła 100ml kefiru szczypta soli 1 jajko do posmarowania pierogów przed pieczeniem nadzienie: 15g suszonych grzybów 220g pieczarek 110g boczniaków 110g cebuli 25g masła pieprz sól woda zblenduj składniki ciasta (możesz też posiekać masło z mąką, dodać kefir i wymieszać) zawiń ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu SandraFrej.com

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję