Jabłka zapiekane pod jaglaną pierzynką.

Jabłka zapiekane pod jaglaną pierzynką.

Jabłka zapiekane pod jaglaną pierzynką.

Przepis na : deser

Dzisiaj zapraszam na pyszne torciki jaglane zapiekane z jabłkami. Do tego deseru użyłam płatków jaglanych firmy  PLENUS . Zapraszam do wypróbowania:) Składniki: 2 szklanki płatków jaglanych Plenus 1 cukier waniliowy 2 szklanki przegotowanej wody 1 łyżka cukru 3 jabłka cukier do smaku 1łyżka cynamonu 1 cukier waniliowy lub 1 szklanka smażonych jabłek ze słoika takich na zimę   1/2 szklanki kwaśnej śmietany 1 cukier waniliowy cukier do smaku Wykonanie: Do miski wsypujemy płatki, dodajemy cukier, cuk... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Sama słodycz i szczypta chili

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.