Gnocchi z masłem i cebulką.

Gnocchi z masłem i cebulką.

Gnocchi z masłem i cebulką.

Przepis na : obiad

Witajcie :) dzisiaj zapraszam na pyszne włoskie kluseczki Gnocchi. Można je podawać z dowolnym sosem lub po prostu polane masłem z cebulką. Do przygotowania kluseczek użyłam mąki Młynów Stoisław. Zapraszam do wypróbowania :) Składniki: 500 g ugotowanych w mundurkach ziemniaków około 1,5 szklanki mąki pszennej koszalińskiej Młynów Stoisław   1 jajko 2 łyżeczki soli lub do smaku 3 łyżki masła 1 cebula Wykonanie: Z ugotowanych jeszcze ciepłych ziemniaków ściągamy skórkę   i przeciskamy przez praskę, na... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Sama słodycz i szczypta chili

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.