Krem do tortu z cukierków białych michałków

Krem do tortu z cukierków białych michałków

Ciekawy w smaku, lekki czekoladowo orzechowy krem idealny do przełożenia tortu.  Wymaga przygotowania dzień przed przełożeniem biszkoptu. Krem do tortu biały Michałek 2016-11-24 21:45:11 Write a review Save Recipe Print Ingredients 600 ml śmietanki 36% 250 g cukierków białych Michałków 400 g serka mascarpone 3 łyżki cukru pudru Instructions Przełóż cukierki do rondelka i rozpuść je w kremówce ciągle mieszając. Chłodź w lodówce całą noc. Następnego dnia dodaj serek mascarpone, cukier puder i ubij. Gotowe...

Czytaj dalej na blogu Rusty Fork

Autor

Monika Gawrysiak

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

tort, torty, mascarpone, ciastka kremówki, biszkopt, ciekawe przepisy, krem czekoladowy, ciasto, tort orzechowy, ciasta z kremami, ciasto z kremem, krem mascarpone, ciasta czekoladowe, ciasto czekoladowe, biszkopt idealny, ciasta z masa

Inne przepisy z Rusty Fork

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.