Wątróbka drobiowa z fenkułem i pieczarkami

Wątróbka drobiowa z fenkułem i pieczarkami

Wątróbka drobiowa z fenkułem i pieczarkami

Wczoraj był schabowy z natka fenkułu, a dziś wątróbka drobiowa z bulwą fenkułu,nie znoszę cebuli więc sobie po prostu zamieniłam składniki.Fenkuł ma posmak ni to selera ni to pietruszki lecz dobrze doprawiony i usmażony z wątróbką jest smaczny i lekko chrupiący. Składniki: wątróbka drobiowa 500 g fenkuł 1-2  szt pieczarki 10 szt sól i pieprz do smaku Dodatkowo :  mąka pszenna olej do smażenia Wykonanie: Wątróbkę drobiową oczyszczamy z błonek i odcinamy to co nie jadalne, moczymy i osuszamy. Wątróbkę... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Różowa kuchnia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.