Wybór odpowiedniej ryby do smażenia ma ogromne znaczenie – szczególnie jeśli zależy Ci na wygodzie przygotowania i jedzeniu bez konieczności uważnego usuwania ości. Na szczęście jest wiele gatunków, które spełniają oba te warunki. W tym wpisie podpowiem Ci, jaka ryba do smażenia bez ości lub z niewielką ich ilością sprawdzi się najlepiej. Dlaczego warto wybrać ryby bez ości do smażenia? Ryby bez ości albo z ich niewielką ilością to doskonały wybór dla osób ceniących wygodę i szybkość w kuchni. Jedzenie sta... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?
Czytaj dalej...