Przepis na : deser
Jak smakuje najlepsza drożdżówka na świecie? Obłędnie! Przede wszystkim wyrasta wysoka, jest puszysta i wilgotna. Po kilku dniach wciąż zachowuje swoją konsystencję, więc nie robi się sucha i nie do zjedzenia bez popijania jej kawą czy też smarowania konfiturą. Poznaj przepis, który znalazłam w moim rodzinnym zeszycie. Wypróbowałam go kilka razy, świetnie smakuje samodzielnie, jak i z dodatkiem owoców. Co potrzebujesz do przygotowania ciasta drożdżowego? Przede wszystkim zaopatrz się w składniki dobrej jako... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...