źródło: 1002 drobiazgi Tak na świeżo. W rodzinnym mieście odwiedziłem pewną restaurację, która generalnie nie jest zła. Nie będę skupiać się tym razem na jedzeniu. To, co ma się przed oczami w oczekiwaniu na posiłek... jest doskonałym przykładem jak czas działa na niekorzyść wielu miejsc, którzy trzymają się takich praktyk. Niekoniecznie fajne Nie wiem kiedy, skąd i po co restauratorzy zaczęli wystawiać na stoły takie o to magiczne pojemniczki na ocet i maggi... Staram się zrozumieć - może ktoś jest sm... czytaj dalej...
Dawid Furmanek - je, gotuje, pisze, analizuje, recenzuje. Pomysłodawca i właściciel mEATing - warsztaty kulinarne, łowca smaków podróżniczych. Z wykształcenia pedagog i absolwent studiów podyplomowych z psychologii komunikacji społecznej, trener, coach. Członek komisji Programu Miejsca Inspiracji w Lublinie, który za zadanie ma wyłonienie inspirujących miejsc w Lublinie (hoteli, restauracji, kawiarni). Prowadzi warsztaty i pokazy kulinarne, których odbiorcami są firmy, osoby indywidualne, a także dzieci.